oću ti reći da ja mislim da su ove imunoteorije nešto tangentalno i pogodile, ali da je to baš onako striktno - nema šanse niko s nk preko 12% itd.... ne znam - nisam sto posto uvjerena. ok da si to odradila i da pratiš, ali obrati se s time nekom MPO-ovcu, teško ćeš sama solirat, a pogotovo što nemaš niti jedan odrađeni IVF iza sebe - još da imaš, ajde de. npr. - nekim ljudima je temperatura tijela normalna preko 37, nemaju nikakvih problema s tim niti znaju zašto... i što sad - kako, nema odgovora, a npr. ljudi normalno žive. pozitivno je tražit odgovore, ali nemoj sad ako odgovora nema odustat od cijele priče. neka potraga traje neko razumsko vrijeme. nije ti to crno-bijelo, oću ti reći - npr. i prema beeru nk stanice u perfernoj krvi nemaju nikakve veze, a što npr. znaš kakve su u endometriju. evo meni npr. kontinuirano cervikalni brisevi koma, a radila biopsiju endometrija na bakterije - kad ono sterilno. dakle, ne mora ti to što su ti u krvi velike značit i da su u endometriju velike. tu pretragu - biopsiju endometrija na nk - niko ne radi na ovim prostorima, pa ti vidi - di ćeš, kud ćeš - najbolje ti je započet s ovime što se kod nas nudi, ako baš nemaš para odletit u ameriku za odradit postupak - ni tamo nema nikakvih garancija da će uspjet.