inautjesis me koliko toliko. da ti iskreno kazem pozelim cesto da sam prvo odradila IVF pa onda isla u ove imunoloske pretrage. jer sada, hocu da idem na IVF u slijedecem ciklusu, ali znam da cu ici pesimisticno, to jest ono 'garant nece uspjeti'. a po prirodi sam inace optimista...
![]()
narucila sam se na ragovor i kod doktora baumana. da li znate hoce li on pristati da mi prepise terapiju dok ja uporedo odradjujem IVF na IVF poliklinici? hm, meni je totalni haos u glavi.
joanna, tvoj primjer me ohrabruje.![]()
pino, je li oznaka za aktivirane NK CD 56?
poooludit cu od ovih NK. a evo vam primjer. muz je imao gripu i svi oko njega se zarazili a ja naravno NISTA (a namjerno sam ga i ljubila i priblizavala mu se)!!! u kancelariji svi prehladjeni, svima predje, meni NE!!! POOOOOLUUUUDIT CU, tako mi se nekad cini...

utjesis me koliko toliko. da ti iskreno kazem pozelim cesto da sam prvo odradila IVF pa onda isla u ove imunoloske pretrage. jer sada, hocu da idem na IVF u slijedecem ciklusu, ali znam da cu ici pesimisticno, to jest ono 'garant nece uspjeti'. a po prirodi sam inace optimista...
Odgovori s citatom