Citiraj hani777 prvotno napisa
ina utjesis me koliko toliko. da ti iskreno kazem pozelim cesto da sam prvo odradila IVF pa onda isla u ove imunoloske pretrage. jer sada, hocu da idem na IVF u slijedecem ciklusu, ali znam da cu ici pesimisticno, to jest ono 'garant nece uspjeti'. a po prirodi sam inace optimista...
narucila sam se na ragovor i kod doktora baumana. da li znate hoce li on pristati da mi prepise terapiju dok ja uporedo odradjujem IVF na IVF poliklinici? hm, meni je totalni haos u glavi.
joanna, tvoj primjer me ohrabruje.
Hani, falila si totalno po meni, jer imunologiju u Hrv. ima smisla istraživat TEK NAKON BAREM 2-3 NEUSPJEŠNA IVF-A I NAKON BROJNIH EMBRIO TRANSFERA KOJI NISU UPALILI. Ti ovako uliječeš padobranski s neba pa u rebra odmah u najkontroverznije područje bez ijednog ET-a iza sebe. Ne trebaš tako misliti - vidi primjere od pino, Joanne itd.

Ako smatra da je potrebno - prepisat će ti - ako smatra da nije - neće.

BTW, škicni topic Dexhametason, bit će ti malo jasnije što možeš očekivati i koji su rizici svega itd i koliko je to sve još predmet rasprave, a nikakva bjelodana istina - pod tim, mislim na stav "NK tolike i tolike - nema šanse".

Sretno!