Hani, oli ste ti i doktor niste dogovorili na koji postupak idete - ne kužim kako se ti sad to nadaš, nije ti rekao (a ti nisi pitala) koji mu je sad plan s tobom? To bi trebalo unaprijed definirat, sve te what-if scenarije. Ako ideš na insemin., ne možeš tako samoinicijativno smanjivat dozu klomifena jer ga "mrziš" itd. - trebaš se dogovorit s doktorom i s njim porazgovarat - ako ne ovuliraš, šta će ti onda sva plejada ovog ostaloga - od dexa pa nadalje... Nix verstehen (ne razumin) koji je sad plan i kako to ide s tim tvojim doktorom - treba i s doktorom razgovarat, mislim, svaka čast nama, ali on je tvoj doktor pa ne možeš mu terapiju smanjivat bez dogovora, kako ćeš/ćete tako na zelenu granu... Ako nisi za klomifen (imaš prirodnu ovulaciju) onda opet treba s njim popričat i reći da ne bi zato i zato i dogovorit se. Ako je on neki mrgud tip i ništa ne govori nego ono ja sam Herr Magister Primarius Doktorum Doktor, a vi pacijenti šic, onda moraš promijenit doktora i doć' u ZG ili ST, na primjer. Ajde, pamet u glavu, komuniciraj s doktorom i sretnohani777 prvotno napisa
.

.
Odgovori s citatom