-
-
Dok se ne javi neka savjetnica....
Mlijeko se skuplja u kanalićima ispod aureole, to je sasvim normalno, smo je kod oblika dojki kao naše (kruška) to izraženije. Forsiraj i drugu dojku, ne može samo tako presušiti, znam iz iskustva. Ja sam na počertku isto mislila, a sad je ta strana jača od druge.
Sretno
-
mama jelena,
ovo o cemu pricas javlja se kada se dojke prepune - mlijeko se skupi ispod areole, i ona nabrekne pa je bebi tesko primiti bradavicu jer ne moze cvrsto uhvatiti zbog te prepunjenosti.
najjednostavnije rjesenje je izdojiti to mlijeko - mlaz ili dva, tek toliko da napetost popusti pa ce bebi biti lakse uhvatiti.
Kad bebica ojaca, zgrabit ce te bez obzira na velicinu areole.
Mislim cak da je lakse sto je areola veca, bar se ne bori s tkivom dojke.
Aj probaj malo izdojiti par puta, pa javi razvoj situacije.
-
Ja bih ti preporucila da ipak nosis grudnjak.
Meni je taj "podliv" nestao tek posle 2 meseca.
Ne verujem da je kao kod zena sa manjim, loptastim grudima, nastao od nabreklosti dojke, meni se cinilo kao da mi se bradavica prilagodjava dojenju, tako nekako. Isto imam ogromne areole, velike i crnacke sike, i malu bradavicu, btw.
Ako beba ipak uspeva da uhvati dojku i da sisa, onda samo treba cekati. U slucaju vecih problema mozda mozes pokusati sa sesiricem, ali nikako odmah!
A sta je sa drugom sikom?
-
Druga je u totalnom zastoju, nema rupice za istjecanje mlijeka pa zato zasušivanje, posljedica mog bušenja rupice kod prijašnjeg dojenja..
Hm, mislim da to nije zbog viška mlijeka jer je isto i kad beba posisa, i nisam to nikada prije imala (ukupno 4 godine "staža")... Valjda moram nositi sisobran, bu bolje 8)
-
-
kli_kli
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma