-
meni je u oko zapelo onoo oko ne piškenja...hmmm. jel spavala za to vrijeme. ono dal si to otkrila ujutro nakon buđenja? suha pelena?? naime, zna se dogodit da bebe (iako i doje noću) ne piške, al nadoknade sve to ujutro. ipak, tvoj bebać mi je nekak malecki...
sad, da je moj tako spava, ja ga ne bi budila, al opet...ak te brine, možda joj moš nudit češće sisu. moj je sve do xxa 4mj na svaki kme dobivao sisu. poslije mu nije bila više toliko interesantna.
normalno je da brineš.
općenito važi pravilo da ak beba djeluje zadovoljno, sretno, fontanela ok, nema znakova dehidracije, lijepo spava, dobro doji, ima bar oko 5-6popišanih pelena na dan, redovne stolice (al kasnije se kod dojenih beba mogu prorijedit na čak 1na tj)...onda bi sve trebalo bit ok.
za neke stvari nazovi sos za dojenje
SOS - telefon za dojenje 01 61 77 520 i 091 22 77 220
05.05.2003. krenuo je Rodin SOS - telefon za dojenje. Sve mame koje imaju problema, pitanja ili nedoumica oko dojenja slobodno nas mogu nazvati na ove telefone:
01 61 77 520 i 091 22 77 220.
Pozive primaju naše educirane volonterke, mame za pomoć u dojenju. Na ovom telefonu ne možete dobiti medicinske savjete.
Na telefon možete zvati svaki dan:
radnim danom od 15 do 21
vikendom i blagdanom od 9 do 21
ne znam baš da sam pomogla...al sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma