-
Pokakanih pelena ima oko 4-5 u 24 sata, koristimo za sad jednokratne. Na platnene prelazimo kad beba bude malo veca, ako bude htjela.
Stolica je zlatnozuta, kremasta. Jednom je imala samo jednu stolicu u 24 sata.
Popiskitih pelena ima dosta, recimo 8 na dan, uredno se popiski i kad je razmotam. Taj put kad nije piskila bilo je to nakon spavanja. Ostala sam u soku kad sam nakon petosatnog spavanja OPET nasla suhu pelenu, a u medjuvremenu je dojila bar dva puta po pola sata. Doji ucinkivito jer cujem gutanje. Pred kraj zna onako nacicavati, kao da samo malo zvace, ali ja je pustim dok sama ne ispusti dojku. Uvijek je dizem na podrigivanje, cak i nekoliko puta za vrijeme dojenja. Uredno bljucka nakon dojenja, znaci li to da je pojela previse, to jest da je pojela u najmanju ruku - dovoljno?
Kaj se upale tice, upaljena su joj oba uha. Pase joj polozaj pri dojenju da lezi na mom trbuhu, valjda joj uha tako manje budu izritirana. Osim toga, cini mi se da imam i jak LD, jer mi ponekad mlijeko curi u mlazu, a cim ona zaplace pocne mi kapati iz obe dojke.
Dakle, ovo grcenje za vrijeme dojenja takodjer moze bitiznak da se nagutala zraka? Isto ponasanje se ponekad dogadja i dok spava...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma