-
Do sad smo kombinirali izdajanje i dojku, cak jedno vrijeme uopce nije bila na dojci (od 9. do cca 20. dana zivota) i mislila sam da cu se morati samo izdajati, ali prihvatila je dojku ponovno.
Pedijatar je na kontroli s mjesec dana (dobila je kilogram i narasla 3 cm) rekao neka se prestanem izdajati i neka samo dojim, sto sad i cinim, ali me brinu ta grcenja za vrijeme dojenja. Do sad sam kad bi to krenulo, dala joj izdojeno na bocicu, a sad toga vise nema. Istina, ja se jos izdajam, moram zbog sebe, jer se dogodila povecana produkcija. Problem je kad ona spava po 7 sati, da se ne izdojim, cike bi mi pukle
Planiram ici na smanjenje kolicine, ali jos ne. Sad jos odrzavam postojecu.
Sto se tice izdajanja prije pocetka podoja, to cinim, jer mi grudi znaju biti tvrde, bradavice pogotovo, pa to cinim da ona lakse primi dojku. Ona je inace vec pri rodjenju bila veca beba, imala je 4380 grama, ne znam koliko to ima veze, ali imam dojam da joj treba natprosjecno puno hranjenja. I da, uglavnom je stalno na cici. Sad me jedino brine to grcenje i bljuckanje. Zna izbljucnuti lagano usireno mlijeko...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma