Drage moje, dugo vam nisam pisala. Nije da nisam imala sto, ali eto tako su se stvari poslozile i jednostavno nisam. :/
Prica ide ovako, do sad 7 X inseminacija, 2 X stimulirani IVF i 5 X IVF iz prirodnog ciklusa. Sad sam u jeku ovog 6-tog IVF-a iz prirodnog ciklusa.
O inseminacjama vam nemam sto za pricati, pila uvije klomifene, imala foliklice, ali nikad se nije dogodilo ono sto mi svi cekamo. Onda stimulacije...uh...to je kod mene jedna nocna mora bila. U oba slucaja sam bila stimulirana sa brdo menopura i uvijek bi punkcija bila negdje iza 25 DC. U prvom smo dobili samo jednu JS koja se oplodila, ali eto nije se primila, a na drugom sam imala 16 folikula ali niti jednu JS :shock: . Tada je moj doc u dogovoru samnom odlucio da pokusamo sa IVF-om iz prirodnog ciklusa i eto sa tim se borimo od tada. Imali smo raznih kombinacija ali svaka od njih je bila bezuspjesna. Dobili bi u svakom ciklusu bar jednu JS ali nazalost lose kvalitete i sve osim jedne se nisu oplodile. A ta jedna slavna je bila oplodena sa 2 spermatozoida.....to se samo meni moze dogodit!![]()
Ovaj ciklus je isto krenuo ne bas slavno. Bila sam kod doc-a 10 DC i folikulici su bili 9 mm, dva dana nakon toga sam bila opet a folikulici opet na istom :/ . Moj docide na sluzbeni put pa me poslao kod dr. L na VV u ponedjeljak. Sutra mi je 16 DC. Malo sam nervozna, ali bude me valjda proslo. Sutra vam javim kaj ima novo ili....nema....
![]()