-
Trak - divim ti se ! jel bi me mogla naučiti kako "organizirati život pred blagdane" ma meni sve nešto naknap s vremenom, iako si već godinama dajem obečanje da ću krenuti ranije s pripremama. kupovanje poklona - pa nekad sam uživala u tome, al sad mi je to tako postao napor jer svi bi nešto skupa, veliko kao ono ja imam para ko d*** više niko ne cjeni neke sitnice od srca, a pogotovo ne ako ih još sam napraviš.
i ja vozim kolica od trgovine i mora unutra sjediti, može birati gdje će sjediti, ako nema brace, a ako je i on s nama onda on u svojoj košari u kolicima, a Kala na onoj sjedalici i onda okolo Kiara stavljam artikle
bomboni- ma moja Kala tamani sve i svima je normalno kad idu iz dučana da joj donesu vrečicu gumenih ili par malih paketića gumenih, 2,3 kutije kopije tik-taka , iako ona baš od bombona voli one ljute mentol ili one crne s dimljačarom. to što ja trubim niko, al ama baš niko ne šljivi ni pol % ili imaju foru kao moramo pitati mamu dal smiješ ove bombone :shock: :? . ma mislim pokazati djeteu i onda mu uzeti i naravno ja sam onda nemajka kako god odlučim.
malo mi je post crnjak. ma bila mi mama pa mi digla živac. ja nosam malog i pokušavam mu naći neku pozu da se bar malo smiri jer ga ovi desni ubijaju, animiram Kalu jer je i njoj više pun kufer svega i dođe ona i veli: kaj nisi skuhala kavu? :shock: :smajlićkojipucanekomuglavu:
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma