ja sam imala tahikardiju u trudnoći, puls do 130, kardiolog mi je rekao da mi je slabiji protok kroz desno srce(desnu pretklijetku i klijetku) ali da to nije ništa strašno, inače puls hoće biti ubrzan i zbog većeg opterećenja u trudnoći,koje je naravno od bebe. Ako je tlak ok, mislim da nema razloga za veliku brigu. Inače ja sam dobila heparin injekcije u bolnici koje mi je on ordinirao zbog sumje na mikroemboliju pluća i lijek za tlak jer sam u prvoj trudnoći imala hellp sindrom i tlak mi je ostao, malo se primirio neko vrijeme a onda pred kraj trudnoće postao opet graničan što ih je malo uplašilo. Ja sam išla na carski zbog toga ali i zbog visoke proteinurije koju sam imala. Inače kad sam im kod primitka rekla za tu tahikardiju, odmah su rekli da to nije ništa posebno, ali kad je kardiolog došao i rekao svoje mišljenje onda su malo drugačije gledali na to.iva1602 prvotno napisa
Mislim da bi ti dobro bilo otići kod kardiologa po mišljenje jer teško da će te netko samo zbog toga ako nema druge indikacije porađati carskim rezom.