idem napraviti one od 6 jaja i 6 žica šećera, pa molim nekoga da me odgovori činjenicom kako je to čisti kolesterol i užasno nezdravo i svašta...
usput stavljam svoj recept:
6 žumanjaka se pjenasto umuti sa
6 žlica šećera
2 male žličice gustina ili pudinga od vanilije
6 bjelanjaka se umuti u jako čvrst snijeg i doda se
malo soli i
vrećica vanilin šećera
zakipi se mlijeko, žlicom se vade žličnjaci od bjelanjaka, bace se na mlijeko i prevrnu nakratko na jednu i drugu stranu da se termički obrade.
vade se žlicom s rupama i stavljaju u veliku posudu.
kad je sav bjelanjak potrošen, oni umućeni žumanjci se uliju u mlijeko i kuha se dok se fino ne zgusne.
lagano se prelije po bjelanjcima, ali tako da se ne sipa baš po njima kako bi ostali bijeli.
ako volite vruće, jedete vruće.
neki čekaju da se doooobro ohladi u hladnjaku.
http://www.coolinarika.com/repositor...ent_medium.jpg
dodala sam link sa fotkom