-
cure drage evo da vam opisem nas put do naseg malog
. koliko god se tada cinilo dugo i neostvarivo, evo bebica je s nama vec 7 tjedana.
prvo saznanje da je dijagnoza mm teratooligoastheno... vec nas je obeshrabrila, naravno rastuzila, ali isto tako " dala nogu u g..." ZA KORAK DALJE.
dosli smo najprije kod dr. Č, pa čekali nalaze 2 mjeseca, pa ponovni odlazak u zg na imunoloske pretrage i tako opet jedno 3-4 puta gore-dole. onda je došao red na mene i moje pretrage, sve je o.k. to nam je dosta skratilo muke i problem.
onda ljeto, dugo toplo ljeto, koliko sam htijela da zavrsti, toliko sam htijela da traje cijelu vječnost, jer sam u devetom morala u zg. prvi pregled sve je uredu možemo krenuti. m je došla točno kao i uvijek i krenuli smo, vaginalete, sprej, tablete.
dolazak u zg mi jako tesko palo jer sam isla sama i sve mi se to cinilo tako strasno, zasto bas je? i sl. od treceg dana svaki dan na pregled i 2 doze gonal f-a.
punkcija je bila bolna, ali izdrzala sam. transfer pet dana posli.
i na kraju beta ogromna, a na uvz jedna mala sičušna bebica kojoj srce kuca. presretni smo, jednostavno ne mogu zamisliti da smo iz prve uspila i da je to sad iza nas.
puno hvala svim sestrama na VV, a posebno dr A.
HVALA i vama cure koje ste bile podrška u svako doba. velika
-
volimo mi naše trudnice najviše.
-
uživaj draga
-
čestitaaaaam od srca ...
-
-
-
-
Čestitam od srca trudnice!