Prije svega - veliki pozdrav svima!!!
Priznajem da vec duze vrijeme citam ovaj poforum o posvojenju i da je MM-u i meni bio velika podrska u svemu sto smo do sada prosli.
Evo samo kratko predstavljanje - MM i ja, 31/33 god, u listopadu prosle godine poslali smo zamolbu za posvojenje nasem maticnom centru. Prosli smo razgovor sa socijalnom radnicom, posjet kuci, razgovor s psihologom, poslali smo zamolbe u sve centre... i sad smo i mi i "sluzbeno" cekalice.
Moram napomenuti da je cijeli taj postupak bio vrlo ugodan i da nismo niti u jednom trenutku osjetili neku nelagodu. Bas naprotiv, sve su situacije bile vrlo prirodne, u normalnom smirenom tonu, uz pokoju posalicu s obiju strana. Dobili smo sve infromacije koje su nas zanimale od socijalne radnice i psihologa.
Sadasnja je situacija takva da cekamo odgovore centara (dobili smo vec desetak - za sada s negativnim odgovorima), a kroz koji tjedan planiramo i sjesti za telefon i nazvati centre.
Jos jednom, saljem vam svima veliki pozdrav i zahvaljujem sto ste svi tako super i sto pomazete i pruzate podrsku jedni drugima. Vase su price posebne, pruzaju puno snage za ono sto covjek ponekad misli da nece moci izdrzati.
Iako se tek sada prvi puta javljam, do sada sam od vas dobila puno podrske, a nadam se da cu istu tu podrsku i ja vama pruziti.

VELIKA SVIMA!