Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: viroza

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno viroza

Klinci su mi pokupili virozu - mali je jučer povraćao par puta i imao temp. do 39, a mala je sinoć imala 39,5 temp. i tri puta proljev. Nisam ih vodila doktoru, danas su puno bolje. Mali malo kašlje, dajem mu sirup od sljeza.
    Zanima me što da dam maloj da jede, ima 8 mj i ne sisa.
    Jesu li vaši imali tu virozu, što ste im davale?
    Koje čajeve?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako ne siki, imas u ljekarni mlijeko za proljev, zaboravila sam kako se zove ali prije nego sto joj ga das, ipak kontaktiraj svoju pedicu. U ljekarni imas i rehidromix te (kršitelj koda)ov Orsi koji se isto koristi pri proljevima i povracanju, to su tekucine koje nadomjestaju elektrolite. Osim toga mozes joj dati i pola ampule Pro Life-a, isto potrazi u ljekarni.

Od hrane za bebu od 8 mjeseci ide prokuhana riza, tj najbolje bi bilo da jede rizinu sluz dok se proljev ne smiri. Nisam sigurna moze li tako mala beba piti sipkov caj, sigurno ce ti se javiti druge mame, ja sam pola stvari pozaboravljala. Nakon dan-dva rize, pod uvjetom da se proljev smirio, mozete preci na rendanu jabuku koja je odstajala 15-20 minuta da malo pocrni i isto tako zgnjecenu bananu te kuhanu mrkvicu.

U svakom slucaju, o svemu sto je napisano obavezno se konsultiraj s pedicom!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

nama je pedica rekla kad je D imao proljev da mu dam rižinu sluz sa mlijekom koji pije, dosta banane i čaj od šipka (koji nisam davala nego prokuhanu kamilicu jer je ona za proljev)a ako to ne pomogne probaj sa Humanom 9.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •