Što da obučem bebi na nogice kad idemo van?
čini mi se da je hladno da ima samo čarapice iako je pokriven dekicom.
Što da obučem bebi na nogice kad idemo van?
čini mi se da je hladno da ima samo čarapice iako je pokriven dekicom.
ja imam gerilu cipelica,šlapica i onih kao debljih čarapica al ona sve skine.trlja nogicu o nogicu i skine. jutros sam poludila dok joj nisam navukla šlapice nikak uvuč nogu a još su joj i velike i M mi se smije za 15 min i veli jesi se bezveze mučila a ja pogledam ona bosa![]()
imaš u dječjim dućanima tih stvarčica , preporučam te čarapice navlakuše (malo su debljeg materijala od običnih neznam kak da objasnim
:/ ) al uzmi da su više pa zguraš ispod hlačica
hvala, potražit ću.
Kupiš male štramplice (punije ili tanje),na to čarapica,malena papučica i nemaš brige da mu je hladno!
Nama su prošlu zimu nožice super grijale pletene papučice, pa ako imaš koga da ti ih isplete...
Mi ne nosimo štramplice, jednom sam mu ih obukla prošle zime i nije baš bio sretan. Tad je bio mali pa je ionako vani uvijek bio u vreći, a unutra je svugdje prevruće... bio je jako živčan dok mu ih nisam skinula. Takva sam i ja sa štramplama.
A isto imamo problem s nožicama, sad dok još ne hoda ne trpi baš ništa na njegovim prstićima, tako da i čarapice skida, a papučice skoro da ne izdrže ni minutu. Vidjet ću da mu noge opet budu u vreći u kolicima, a kad prohoda će valjda shvatit da su cipelice korisne!
nama će baka isplesti debele vunene dokoljenke, budući da se uglavnom nosimo u marami
Za ispod hlača ili van?Lutonjica prvotno napisa
Ja sam mislila najprije dati plesti tanke babylegs za ispod hlača, pa deblje za iznad, a sada mislim da bi mogla napraviti cijele čarape od najdeblje vune za preko svega.
ovo i mi naručili od prabake :D :D u više boja....jedva čekam....Lutonjica prvotno napisa
Donesem vam ja...meni je to tak ruzno a dobila od svekrvine susjede!
Ponuda je ozbiljna!
Mi nosimo pumice i benetonke 8)
pa i mi sad nosimo šlapice, ali što će nositi kad će biti zima?
stramplice,carapice i cipelice-tenisice!
mis mo dosta u slingu a onda nam treba nešto i za listove....
ako će biti u kolicima i pod dekom, onda će ti to biti ok. inače![]()
u tom je stvar(maša) prvotno napisa
a stramplice ne pokriju listove???Hlacice preko???
štramplice, čarapice i tenisice jednostavno nisu dosta (osim ako dijete ne hoda, ili je u kolicima i pokriveno nečim) - a znate da ja nisam zimogrozna i da oblačim djecu puno "slabije" nego većina
također, ja mrzim štrample ispod hlača iz dna duše i ne planiram ih oblačiti margiti![]()
uzmite u obzir i da ja po najgoroj zimi svakodnevno idem u šetnju po par sati. ako nećete baš izlaziti, i ako će izlasci van biti uglavnom u auto pa negdje "unutra", onda su ti dosta tenisice
u slingu se hlačice uvijek nekako pokupe pa listovi ostanu goli....ni ja nevolim štramplice al mi je sladak u njima i imat će ih ako idemo na duže van i ako je jako hladno.....al ak je meni zima koja hodam /a furam čarape dokoljenke) a kamoli onda njima koji se ne kreću....bar imam takav feeling....
Mi zbog toga, od kako je zahladilo, oblačimo sve one predugačke poklone za babine koji su svi "za godinu dana" i imaju bar 10cm "viška" nogavica.(maša) prvotno napisa
Kad se smjesti u sling budu taman dovoljno dugi da pokriju nogice skroz. Za zimu upravo pletem vunene pantalonica i pripadajuće "čizmice". I jedno i drugo ići će preko uobičajene garderobe. Nadam se da će biti dovoljno i da joj neće biti hladno. Kako god bilo, uvijek se možemo zakopčati u jaknu
![]()
kupila sam štramplice prije tjedan dana.
nismo u zg neko puno sjevernije pa mu je hladno kad je u slingu. spasile su nas.
ja nisam mršava (ljepše je nego da kažem da sam debela 8) ) pa ne znam kakva bi to jakna trebala biti da se može zakopčati dok ga nosim u slingu.
one koje su dovoljno velike su u ramenima ogromne, a rukavi samo što se ne vuku po podu :?
Muževa!ne znam kakva bi to jakna trebala biti da se može zakopčati dok ga nosim u slinguRukave zavrnem, a ramena su OK, tj i trebaju biti široka, da se jakna može zakopčati preko podmlatka
![]()
Mi smo dobili jedan skafić jednodjelni s stoplima i rukavicama koji se mogu skinuti i jednu debelu tutu postavljenu koja ide preko svega - isto ima stopala koja se mogu prevrnuti preko nogica. Imamo i pletene crnogorske papučice od debele vune.
probala sam muževu jaknu, izgledam kao strašilo. MM ima 130kgvještičica prvotno napisa
![]()
Moj je nešto više "šlank" ima "samo" 95kg![]()
S obzirom da sam ja samo nekih 10kg tanja od njega, ide. Nisam baš strašilo (barem samoj sebi, a za prolaznike me baš briga
)
postoje i baš jakne dizajnirane za marame/ slingove. jako zgodno, ali meni preskupo
Skroz sam se pogubila
sto onda na kraju navuci na nogice kad se nosimo u marami/slingu?
Leila je dobila na poklon skafander ali si mislim da bi se skuhala da je u tome smjestim u maramu :?
zadnjih par dana smo u debljim stramplama bez hlaca preko, a neku vecer sam jos zakopacala vestu preko nogica.
mi smo za maramu i sling kupili u austriji cizmice. nesto slicno ima i u TL ali je umjetno krzno samo po porubima a kod ovih je po cijeloj unutrasnjosti.
dok nije tako jaaako zima- termo carape preko carapica i pletene "slapice" koje smo nasljedili i one tipa winnie the pooh tigar slapice, krokodil slapice (ima ih za 25kn kupiti)
Ja ne znam kako cemo se mi organizirati, naime Jakov ne podnosi cipele na nogama. Toliko dugo skida dok ih ne skine, ista stvar je i sa carapicama. Stramplice ostaju kao jedini meni ne bas drag izbor jer imam jos sjecanja iz vlastitog djetinjstva.
Ja još nisam skužila jesu li štramplice ono odjelce u jednom komadu ili hulahopke? (kod mene se odjelce zove "medo" a hulahopke-bječve)
Svakako, nosimo i jedno i drugo s tim da štramplice-hulahopke nosimo obavezno.
Za sada oblačimo i cipelice za nehodače koje u marami ne može skinuti jer su mu noge predaleko jedna drugoj, a kad smo u kolicima, pazim na njih.
Za zimu imamo spreman skafander a kad on ne bude opcija, vjerojatno ćemo naći neke debele čarape za preko svega.
i mene muči taj problem,šta ćemo na noge kad bude hladno a mi u mei tai?mislim da ćemo probati termo dokoljenke,hlačice i papučice što nam je isplela baka![]()
kad bude bas ful hladno- kombinezon (skafander). tada su nogice u nosiljkama sigurne![]()
Meni se dijete skuha u marami, jer ga grijem, tako da ne bi skafander, ali dali ste mi dobru ideju trazit cemo prabaku da strika dokoljenke, samo mi recite gdje ima za kupiti 100% vuna?
Skafander ili navlaka za kolica?
Inace kolica su Maxi Cosi Citi, i u dilemi sam da li da kupim i navlaku i skafander ili ce mi skafander biti dovoljan za voznju u kolicima po ovoj hladnoci.
Gledala sam topice ali nisam nasla gdje tocno kupiti skafander, neki spominju Mercatone, ili Chicco.
Ako netko zna kamo da idem pogledati u Zagrebu, puno hvala.
skafandere imaš u ama baš svakom dućanu s dječjom odjećom, od name do chicca![]()
imam oboje, ali ne mislim je staviti u skafander pa jos u navlaku. imam cak i ista kolica kao i ti. meni se cini ta navlaka dovoljna.Tatjanae prvotno napisa
a na nogice joj obuce stramlice, pa jos jedne carapice ekstra.
jel to iz dubrovnika?(kod mene se odjelce zove "medo" a hulahopke-bječve Grin
imam oboje, ali ne mislim je staviti u skafander pa jos u navlaku. imam cak i ista kolica kao i ti. meni se cini ta navlaka dovoljna.spajalica prvotno napisa
a na nogice joj obuce stramlice, pa jos jedne carapice ekstra.[/quote]
Hvala spajalice.
Super je sto mozemo razmijeniti misljenja o kolicima. Mene brine ono kada je moram dici vani iz kolica u tom slucaju je skafander bolji, a navlaka - da li se tvoja boba voli voziti u njoj, nekako mi izgleda presputavajuce. gledala sam je na web stranici Maxi Cosi-ja.