Ko što sam već napisala trbuh me boli ispod rebara i ponekad imam osjećaj kao da će mi beba izaći kroz njega.Koža me zateže,boli,točno mogu svojoj Miški opipati glavicu na tom mjestu.Da li se to kojoj od vas događa???
Ko što sam već napisala trbuh me boli ispod rebara i ponekad imam osjećaj kao da će mi beba izaći kroz njega.Koža me zateže,boli,točno mogu svojoj Miški opipati glavicu na tom mjestu.Da li se to kojoj od vas događa???
mene tako strašno bolilo i to baš sama rebra, svaki put kad sam išla na pregled sam davila ginića da nekaj ne štima, da me rebra stravično bole. Rekao je da je normalno, da se sve širi pa boli.
Eto rodila zdravu bebu ima tome već skoro dve godine![]()
Tako je i meni bilo u prošloj trudnoći, a pred kraj nisam mogla uopće uspravno sjediti, ali proći će i uskoro će biti samo lijepo sjećanje![]()
ivanic, to nije nista zabrinjavajuce. tvoje tijelo se priprema za porod - dijete je sve vece i sve je manje mjesta (stoga se koza i maternica sve vise i rastezu, a to, ponekad, boli).
isto ovako ...to ti se rebra sire valjdanavi prvotno napisa
![]()
Mene je lijevo rebro počelo boliti već negdje u 5 mj. trudnoće, ali onda nije bilo baš toliko strašno... Počelo se pojačavati negdje mjesec i pol prije poroda, a mjesec dana prije termina su bolovi počeli biti takvi da ODMAH moram leći na bok (čak i kad sam u autu odmah spustim sjedalo i bacim se na bok barem dve tri minute). Valjda se onda moja bebica premjesti i odmah mi je lakše...
Primijetila sam da je najgore sjediti, a već mi je problem i stajati...