Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Eritrociti u urinu

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Eritrociti u urinu

Danas sam radila pregled urina i sve je ok osim što su eritrociti u urinu 10, a trebali bi biti nula.
    Ima li tko slično iskustvo?

trudna sam 23. tjedna.

thanx

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

vjerojatno ce te poslati raditi urinokulturu. ukoliko je sterilna, najvjerojatnije imas malo mulja u bubregu ili u mjehuru.
    tako je meni receno kada su mi eritrociti bili poviseni

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vuuš! Ali ajde ne zvuči tako tragično
    Thanx

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja TRENUTNO IMAM KRVI U URINU, NISAM ISLA DR.PO NALAZ SAMO SAM JU ZVALA. KAZE DA MI JE NALAZ STRASAN. ZNALA SAM PRIJE PAR GODINA IMAT BUBREZNE NAPADE PA MI TO ODMAH POVEZUJE S TIM. PIJ STO VISE TEKUCINE, VAZNO JE ISPIRATI MJEHUR!!CAJ ILI SOKOVI OD BRUSNICE, PREPORUCUJE MI CAK I SIPKOV CAJ. ETO...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lelita, u mom nalazu piše da u urinu imam dosta i Ca-Oxalata, što je čini mi se predispozicija bubrežnog kamenca, pa plus ovi eritrociti....
    Jesi ti imala ovaj oxilat?
    p.s. hvala na savjetima

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mislim da nisam imala..Morala bih traziti te stare nalaze, ima tome oko 3 godine.Ja sam tada imala bas upalu desnog bubrega, kanencic u bubregu i pijeska u mjehuru al su mi to otkrili nakon sto mi je kocilo nogu, doslovce me rezalo u trbuhu a o bolnom mokrenju da ne pricam. Krv u urinu bila vidljiva laiku a kamoli strucnjacima. Urolog mi tada preporucio cool pivo u neogranicenim kolicinama, NE HLADNO i caj od svjezeg lista persina..I sada osjetim smetnj kod mokrenja. Ti? Puno srece Care Bear

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo bila ja danas i kod ginekologice i kod dr. opce prakse, obje rekle da to nije nista zabrinjavajuce i neka napravim urinokulturu za svaki slucaj.
    Inace ca oxalat moze biti zbog pijenja puno mlijecnih proizvoda ili jedenja spinata ili blitve (rekose one)
    Hvala na savjetima jos jedanput
    p.s. ipak sam kupila brusnice u vecoj kolicini, zlu ne trebalo

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mene su zadržali u bolnici u 20.tjednu zbog krvi u urinu, napravili urino kulturu i neke briseve, ali je sve bilo ok, iako se krv pojavila i kasnije nakon tjedan dana!Nikakve lijekove nisam dobila, samo preporuku da pijem litru brusnice-nezaslađene svaki dan do kraja trudnoće,..i tako radim i na zadnjem nalazu urina nije bilo krvi u mokraći, samo nešto eritrocita i leukocita!
    Samo pij dosta čaja i bit će sve ok!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •