-
Residua placentae- spontani
Residua placentae- spontani, ovako glasi moj patološki nalaz. Nezrele korijalne resice. Donekle mi je jasno što to znači, da li netko zna zašto dolazi do toga? Ili ako ima sličnu iskustvo neka ga podijeli sa mnom
-
rebeca,
Mozda se javi netko tko je imao istu konstataciju, u medjuvremenu evo sto sam pronasla na netu "Chorionic villi are what you see when you look at placental tissue under the microscope, and it is normal and appropriate for those villi to be immature in a first trimester miscarriage."
Phd mi nikada nije dao odgovor na pitanje sto se zapravo desilo, imam doma zbirku od 3 komada no na mojima su nesto drugacije konstatacije - ja sam svaki puta imala missed ab. oko 9 tjedna i na nalazima je uvijek bila konstatacija da su te resice upaljene, nekroticke... u svakom slucaju nista lijepoga za procitati, no dr-i na to kazu da je nalaz prema ocekivanjima i da se nista ne treba uznemiravati.
-
to je bio i moj nalaz.................međutim....tek se puno kasnije otkrilo da je to bilo zbog poremećaja u koagulogramu.
eto, to je moj slučaj, ali ne mora značiti da je i kod tebe.
žao mi je što si to prošla............
u svakom slučaju, temeljita obrada slijedi.
sretno
-
Mislite da bih ja trebala na daljne pretrage? Moj dr. je rekao samo da napravim briseve i ništa više. A što se tiče nalaza, kaže da trudnoća jednostavno nije uspjela :? E sad šta to treba značiti :?
-
vise manje svi PHD nalazi nakon sponatnog su kao tvoj.
trebas napraviti, obavezno, cervikalne briseve. nakon jednog spontanog, tesko da ce te dr slati na neke druge pretrage jer su danas spontani jako cesti i na detaljnije pretrage se salje nakon, drugog, pa cak i tek nakon treceg uzastopnog spontanog pobacaja!
opusti se i u akciju kada ces biti spremna za novu trudnocu
-
-
Kad smo već kod ovoga, ja još nisam dobila mengu, a kiretaža mi je bila 21.09, nekako mi se to odužilo, jeli to ok? Ubija me psihiči :?
-
-
rebeca normalno je dobiti M 4-6 tjedana nakon kiretaze.
nakon prve sam M dobila tocno 30 dana kasnije, a drugi puta 42 dana.
i tvoja ce uskoro doci
-
Drejka, crvic,
moji ciklusi jesu malo duži, ali me ovaj put rasutra, sve me boli
-
moje M nikada nisu bile bolne, a i PMS nisam bas nesto pretjerano osjecala, ali znam da sam popila tablete protiv bolova kada sam dobila prvu M nakon kiretaze.
nije nista neizdrzivo, ali nije bilo bezbolno
-
-
rebeca, stvarno si hrabra
-
rebeca,
. Meni su menge obilne i bolne, pomagao mi je prva 3 dana 3x1 ketonal, ali nemoj ako ti je osjetljiv želudac jer je ketonal forte dosta jak, eventualno onda ga kombiniraj s peptoranom.
-
-
ina33, hvala
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma