Moram ovo i s vama podjeliti! Subota, 15-ti dan od transfera beta 140. Meni to izgledalo malo. Današnji rezultat 460! Raste. Možda previše, ali ja ne želim razmišljati o lošem! A i tješi me činjenica da nije vađena u istoma labu.

Dakle, htjela sam vam javiti da sam i ja TRUDNA :D .

Ovo nam je bio dugi IVF/ICSI na VV. Transfer je bio treći dan, malci osmostanični. Od 17 JS oplodilo nam ih se samo 6 što me malo rastužilo, ali hvala Bogu, nastavili se svi razvijati pa sada imamo još i 4 smrzlića.

Naša dijagnoza, oligoastenoteratozoospermija sa manje od milijun plivača od kojih jako malo kvalitetnih i pokretnih. Zbog toga i tako malo oplođenih stanica.

Inače, negdje od 10tog, 11 tog od dana od transfera vjerovala sam da smo uspjeli. Žiganje u jajnicima i nekakvi lagani bolovi u maternici, stalno žedna, i počela pohoditi WC po noći i po nekoliko puta. Plačem i u PMS-u, ali sad je to bilo jače izraženo. to su otprilike svi simptomi, ali koje do sada nikad nisam imala.

Nakon transfera odmarala 4 dana, a onda sve normalno. I na posao i po kući. Dobro, normalno, ali malo usporenije, nisam se nešto posebno odmarala.

Ovdje je vidim zatišje sa pozitivnim betama ali da vas sve ohrabrim, od nas četiri koje smo isti dan imale punkciju, tri imamo i pozitivnu betu! Sve trodnevni transferi!
Pusa, i svima vam želim još puuuuno visokih i lijepih betica.