Drage mame, trebam savjet. Imam kcer od 16 mjeseci i trudna sam skoro 7 mjeseci, ona ide u jaslice i super ih je prihvatila veseli se doci tamo jer joj ne stignem niti obuci slapice a ona bi vec u "svoju sobu" a kada dodjem po nju dodje me pozdraviti, dati pusu i po zagrljaj a onda zna otici se jos malo igrati
tako da po tome zakljucujem da joj je lijepo a i tetama salje puse (sto ne radi ako joj netko nije posebno drag). Imam vozacku vec 10 tak godina i nesto malo vozackog iskustva, tu i tamo malo sa suprugom vozim i po mojoj procjeni nije lose iako mi fali prakse. Muz mi je od ponedjeljka do petka na putu i iako jos uvijek radim i kolega sa posla dodje po nas dvije vozi do jaslica a kasnije i odbaci nas doma (jer su mi jaslice na par min. od posla) razmisljam o tome da odem na porodiljni ali da nju vodim u jaslice da se ipak uspijem tih par sati malo odmoriti a i kasnije kada dodje druga beba da se njoj mogu posvetiti kvalitetno dok je ona u jaslicama (a nakon toga se pokusati njoj tih par sati dati max.). Moje pitanje je da li je neka mama prosla kroz slicno iskustvo i da li krenuti voziti polako i razbiti led i strah ili se snaci na nacin na koji sada idemo?