-
-
-
-
Jučer popodne je Garfy prebačena na odjel. Tlak joj je i dalje visok (90-100/150-170), danas je šalju kod interniste na pregled. Bebe su prethodnu noć polako počeli skidati s respiratora. Jedna beba je počela dobivati na težini, što ne mora nužno biti dobar znak (nešto s funkcijom bubrega). Mlijeko još nije došlo, a kad dođe izdajanjem će ga zadržati.
-
Garfy
-
-
-
~~~~~~~~~~~~
-
-
-
-
Vibram za svo troje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Danci i moj Jan je odmah poceo dobivat na tezini i meni su rekli da to nije bas dobro, ali je on za 2 dana poceo normalno piskit i bilo je sve OK, tak da ju utjesis dok ces se cuti s njom jer to joj sad treba, a pogotovo zato jos i kaj su curke zilavice male. Treba malo prilagodbe bebicama van mamine busice. Saljem im beskrajne pusiceeee.
Moj tlak je isto jos malo varirao nakon poroda i onda se sve smirilo i doslo u normalu. Samo neka se drzi
-
neka bude ovako kako kaze Bibi
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
vibrice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
-
Čestitke i vibrice da sve bude u najboljem redu i da se mama i tata uskoro samo smiju i vesele sa svojim curicama
-
-
-
Svakodnevno mislim na njih
vibrice lete put Splita~~~~~~~~~~~~~
-
da sve bude u redu
-
-
-
-
Danijela hvala za info!
Garfy i cure držite se!!
-
-
super, nek ne brine za mlijeko , meni je došlo 3. dan nakon c. poroda a bebe još nisam bila vidjela....ma to su male curice žilavice....~~~~~~~~ da svo troje budu što prije zajedno!
-
-
-
Vibram za sve tri
-
-
-
-
Super vijesti. Neka se samo drži.
za cure
-
Puno virualnih zagrljaja za mamu i curice
I ja sam se bojala da mlijeko neće doći zbog odvajanja, ali četrti dan sam imala sve majice mokre. Samo... meni nisu dali da donosim mlijeko dok nisam uspjela izdojiti dovoljno za cijeli obrok odjednom, tako da je puno kolostruma otišlo u slivnik. Onda nisam znala koliko je važan. Ni danas mi još nije jasno bi li miješanje formule i kolostruma u jednom obroku bilo štetno za nedonošće (objašnjanje sestre), ali je to samo bila politika bolnice - ali svejedno ako možete prenjeti Garfi neka proba svaku kap dati bebicama.
-
-
-
-
Bojim se da s ovim kombinacijama lijekova niti ne smije dati bebama svoje mlijeko (ako je uopće došlo, nismo se čule danas, bila sam na putu cijeli dan). Doznali smo koja bi za nju bila adekvatna zamjenska terapija kompatibilna s dojenjem, pa ćemo vidjeti što će dalje biti.
-
-
-
-
Garfy i djecica, nadam se sto brzem oporavku i sto brzem odlasku kuci!
Meni je mlijeko doslo tek 5. dan nakon carskog reza, iako je mala bila sa mnom cijelo vrijeme u bolnici i cicala ko sumanuta. Tako da je to individualno, i nije za zabrinuti se cak i ako se malo oduzi dok dodje mlijeko. Drzim fige!
-
-
-
-
-
Zar sam samo ja dobila mlijeko isti dan kada sam imala carski :?
Garfy i cure~~~~~~~~~~
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma