Nešto takvo su spomenuli jutros na radiju. Ne znam detalje.
Nešto takvo su spomenuli jutros na radiju. Ne znam detalje.
Je, ja gledala na tv-u, imaju plakate gdje su zabranjene dudice, i u svim sobama su bebe s mamama i sve mame doje ili pokušavaju dojiti. Prilog je bio poprilično idiličan. Prije dva dana, na Novoj mislim.
i izbačen paket "Sretna beba"
to treba poboldatiOriginally Posted by apricot
![]()
sve je to bilo i kad sam ja rodila, znaci prije godinu i polOriginally Posted by Candy
to znaci da je vukovarska bolnica jedina u Hr s s tim statusom ili ima jos koja?
htjela sam reci jedina prava koja ne dijeli taj paket?Originally Posted by cokolina
Za prošli Božić sam odležala par dana, još kao trudnica, i zaista je 24h rooming, a i vrlo je opušteno, lagano i mirno. Trudnice na održavanju i babinjače su zajedno na odjelu, soba do sobe, a i bilo nas je ukupno 5-6.
Također mi se čini i da im je oprema bolja ili bar očuvanija, nego u Vinogr. gdje sam rodila, ipak nas je tamo bilo jedva par.
Baš sam mislila, tada, da nabave stolčić i kadu, to rodilište bi imalo pravi boom kod nas.
to rodiliste ti je protiv i kade i stolcica, tim doktorima ne smijes niti spomenuti prirodni porod, dobra stvar je sto su pedijatri 100% za dojenje, a losa sto sestre rade po svom, pa navecer djecu hrane adaptiranim :/Originally Posted by Djenka
....