-
Degradacija djelatnice/majke nakon porodiljnog
...iako sam za vrijeme porodiljnog dala 11 ispita i uspjela diplomirati, iako mi je rečeno da me moje mjesto čeka, naravno da je uslijedio govor:
"...mlada majka...jaslice..bolovanj...drugo dijete...ne mogu računati na mene..."ali sve u rukavicama. rekli su mi da nema šanse da se vratim na svoje mjesto, sama sam kriva što sam ga izgubila, bla bla. neću spominjati da ako očekuju da ne odlazim na porodiljni bar dvije godine ili nema mjesta za povratak...
prebacili su me u drugi odjel, na drugo mijesto za koje nisam kvalificirana uopće, nikome nije jasno šta ja radim tu! mjesto za ing.elektrotehnike a ja sam dipl.oec. meni je dano do znanja da za mladu majku u kolektivu nema mjesta, očigledno mi moralno ne mogu dati otkaz pa me stavljaju u situaciju da moram otići.
što mi je činiti? smatram da nema smisla žaliti se nekoj instituciji jer ovo se, nažalost, događa svaki dan.(u pronatalitetnoj politici
). nisam dobila novi ugovor, za plaću se nisam usudila ni pitati nakon svega rečenog tako da čekam isplatni listić u ponedjeljak pa ću vidjeti. teta iz računovodstva mi je rekla da je upozorila direktoricu da je postupila protuzakonito... :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma