Samo ću vam ukratko uzurpirati Pdf i reći vam da sam na sve vas ovdje jako ponosna i da vam svima od srca i iz dubine duše želim sretne trudnoće i prelijepu djecu!
Jako me dirnu vaši potpisi, zatreperi mi srce i poželim vas sve zagrliti!
![]()
![]()
Samo ću vam ukratko uzurpirati Pdf i reći vam da sam na sve vas ovdje jako ponosna i da vam svima od srca i iz dubine duše želim sretne trudnoće i prelijepu djecu!
Jako me dirnu vaši potpisi, zatreperi mi srce i poželim vas sve zagrliti!
![]()
![]()
hvala ti na potpori mamasch![]()
mamasch![]()
Ja ću se pridružiti mamasch, često pročitam vaše priče o ljudskoj snazi i inspirišu me. Želim vam ispunjenje vaših najvećih želja, što prije, na što lakši način![]()
Ja ću se pridružiti mamasch i Strobery Shortcake i reći da vas i ja čitam i vibram za sve vaše buduće![]()
Čuda se događaju znate i same iako se ponekad ne čini tako.
Malo OT.
I moja je prijateljica imala lošu dijagnozu i da nema šanse prirodnim putem zatrudniti i nakon niza postupaka ona i NM dobili su IVF-om dvoje prekrasne dječice sa razmakom od tri godine.
Znači uspjelo im je dva puta!
I naravno rekli da je to sad to.
Ali "netko" tako nije želio.
Tri mjeseca nakon poroda moja je frendica zatrudnila prirodnim putem i sad opet čekaju bebicu :D
Hvala vam na podršci![]()
Xanne prvotno napisa
ja isto tako često svratim ovdje.
ponekad pošaljem neku pusu hrabrilicu ili vibram, ali često samo čitam i divim se vašoj snazi i hrabrosti.
kako već jako dugo navraćam pratila sam put mnogih cura, od početnih teškoća pa do onog najvažnijeg trenutka rođenja njihovog
i sad vam šaljem punoi svima vam želim ostvarenje vašeg najvećeg sna.
![]()
![]()
Hvala vam svima na podršci!!![]()