I ja sam znala da tvoja sreca ne moze duuugo trajatiLuna Rocco prvotno napisa
![]()
Nase noci su oduvijek nacicavajuce. Tu i tamo pojavi se neka laksa noc no tako brzo je zaboravim. Usput gotovo sam sigurna da mi se pojavio soor jer me cicce stravicno bole i sad zivim u paklu bolnih podoja koje ne zelim odbijati jer je ona stvarno cicoljupka![]()
Meni je priznajem po danu lakse jer odem na posao po par sati no tu su vikendi kad smo non stop zajedno. Tad se trudim da je zabavim koliko mogu no kad trazi cicu dobije je.
Nekoc je mm takodjer uspijevao uspavati Eneu nakon ponocnog budjenja no ni to vec dugo ne funkcionira, pa tako ja odem s njom na spavanje kad me prvi put zovne. Nekad je to u 22 nekad u 24h.
Do kad ne znam.......
Puse podrske

Odgovori s citatom
Jedino što me tješi u ovoj situaciji jest da nemam tandem, sad mi je ideja o njemu još više nezamisliva.
Evo vidjeh da si otvorila i ovaj topic..cini mi se rjesenje da ga pustis da se istrci vani, ono izmori ga, ipak je vazna ta fizicka aktivnost..
, predpostavljam da znas vec zasto se javljam....NARAVNO, POTPUNO ISTI PROBLEM!!! ja vec odavno trazim neko bezbolno idealno rjesenje, ali toga ocito nema....
. Užas, a nekako se nisam postavila dobro prema njoj od početka i sad me to ubija.
:?