Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
Dakle, pokušat ću mu smanjiti, ali ne ovih dana - iz nekog razloga, siše svako malo i dosta visi po meni. Nosić mu curi, možda je povezano s tim, neka virozica, početak bolesti... Imam osjećaj da ovo nije trenutak da ga počnem odbijati, baš osjećam da mu sad jako treba često sisanje. Čekat ću da ga ta faza prođe, da malo i sam olabavi, a onda ću pokušati nešto poduzeti. Čini li vam se to ok? Nekako imam osjećaj da bi uzimati mu cicu onda kad je najviše traži bilo kontraproduktivno, da bi još više tražio...
Meni se čini baš tako. Kod nas je to pravilo i s drugim stvarima, priljepak_fazom, ne_jedem_fazom, vrištim_blizu_kade_ fazom. Dok razmišljam kako to "popraviti", stvari idu sve gore i gore, a onog trenutka kad se pomirim s činjenicom da je tako i gotovo, on se potpuno promijeni. Mi smo zadnja dva tjedna isto u fazi da cica puno vise jer je prehlađen i idu mu očnjaci, ali možda je povezano i s tim sto je u zadnje vrijeme cicao jako malo pa sam razmišljala kako neće biti teško prestati... valjda mora pokazati tko je šef