Nama je i preširoka. Valjda ovisi o konstrukciji djeteta. Doduše, prebačen je sa 10,5 mj. jer je plakao u jajetu (tim gore za sigurnost u vožnji). Iskoristili smo kupnju u Slo, povrat poreza i uštedu od 600 kn.![]()
Ova be safe mi se cini dosta skupa? Skoro 4000 kn.
Romericu i tobi planiram ici probat s malim!
Nas je isto vise dug nego sirok pa ce mu romerica mozda odgovarati.
Kakav je pogled van u tim AS? Htjela bi da je AS nesto vislja tako da moze gledati van. Imamo tesku histeriju u voznji u jaju!
Hvala na odgovorima vidjet cu ako se jos netko javi.
Vi bi sjedalicu sa ISOFIXom? Te su dosta skuplje vidim od onih bez. Mi imamo onu sto se veze pojasevima i ona je kostala upola manje.
Nisam usporedjivala cijene ostalih sjedalica sa BeSafe jer nakon prve BeSafe jaje sjedalice znali smo da ce i sljedeca biti BeSafe pa stoga uistinu ne znam jesu li ove sjedalice skuplje od drugih...
Htjela sam jos reci da je BeSafe lijepo visoka i da dijete ima odlican pogled iz nje.
Da jos dodam: Clanovi HAKa imaju popust na BeSafe pri kupovini preko njihovog web shopa!
Posljednje uređivanje od Aurora* : 16.07.2013. at 13:16
Ipak smo kupili Tobi. Vislja je od Romerice i to je presudilo (a bitno mi je da sve lijepo vidi van)
Prezadovoljan je! Jos smo skinuli naslon za glavu suvozacevog sica pa jos ljepse sve vidi!
Besafe izi comfort (9-18)je oko 2000 kn. Ta od 4000 nije comfort nego combi i ona je od 0-18kg i ide u suprotan smijer voznje sve do 18 kg, otud tolika cijena.
A ok!
To mi itekako ima smisla!
Hvala puno, za prvu voznju vracamo naslon!