Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: 5u1 cijepivo i temperatura

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno 5u1 cijepivo i temperatura

mala mi se cijepila prije 3 dana, i sinoc mi je dobila temperaturu. dali smo joj cepice. zanima me dal je to od cjepljenja? koliko ce je drzati temperatura??

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Moje dijete je zakurilo isti dan i od jednog cepica mu je pala temperatura. Sva tri puta kada se cijepio 5 u 1 je bilo tako jedino sto mu nije naotekla jako guza

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Jan je zakurio cca. 10 sati nakon injekcije.
    Nisam davala čepiće, bilo je dovoljno skinuti ga u lagani bodić.
    Kurio je od 20h do 1, onda je počelo padati i idući dan oko podneva se normaliziralo.

Može biti od cijepljenja... prati situaciju.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Emanuela je neurorizična, 23.08.07. s 4,5mj cijepila se s 5u1, nakon 10 min kada smo došli doma odjednom je počela dobivati neke čudne napadaje plača, do tada se smijala, mislim nakon pikice do dolaska kući.
    Odmah smo joj dali pola čepića, nismo čekali 2h, i tako svakih 6 h iduća tri dana, kada mi se činilo kao da je malo malaksala možda i od prekomjernih čepića - a morali smo ih joj davati jer joj ta tri dana i nakon davanja čepića temp. nije padala ispod 38C.
    Drugi dan je dobila i sitni crveni osip po kukićima.

Ovih dana bi trebala na cijepljenje i ja sam već u komi, kao što vidite uopće ne mogu spavati, sada je 3:55 ujutro!!!!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Da se odmah razumijemo, STVARNO nikoga ne želim bilo čime zastrašivati i točka.
    Uz cijepljenje pertusisom ide i jedna neugodna nuspojava: nezaustavljivo dugotrajno vrištanje, a pedijatri ga uglavnom "previde". Sasvim dovoljno autora to pripisuje nervnom oštećenju. Recimo, jedan stari i jednostavno pisani članak o tome je ovdje:
    http://briandeer.com/dtp-dpt-vaccine-1.htm

Mislim da svakom neobičnom ponašanju djeteta nakon cijepljenja pertusisom treba posvetiti pažnju. Osobito kad je očito. SVAKAKO prijaviti nuspojavu.
    __________________________________________________ __
    Roditelj može eventualno donijeti odluku o ne-cijepljenju, jer je suprotna "odluka" nametnuta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •