Citiraj Maya ZG prvotno napisa
Ina33 ako je to točno da je za betu dosta 11 dana računajući transfer kao nulti onda bi ja mogla i u petak 2.11. a ne u ponedjeljak 5.11. kako su mi napisali. A kaj ovi hormoni (Choragon) koji ću dobiti 30.10. ne utiču na taj nalaz? I u tom slučaju bi trebala onda dvije uputnice za betu ako bi vadila recimo i u petak i u ponedjeljak???

Kako to opće ide s uputnicama kad se vadi par dana za redom da se vidi jel se povećava? Jel to sve na istu uputnicu?

Kaj da se nacrtam u petak na VV i velim da Ina na forumu veli da se moze vaditi jedanaesti dan ????
E, utiče, utiče, ti ne smiješ, ali samo na VV-u od svih klinika koje ja znam na području ex Juge dobivaju choragoni nakon transfera, tako da na VV-u ja ipak preporučam pričekat 14 dana. Ako je skandy negdje drugo i ne prima choragon nakon transfera onda može 14 dana nakon što je primila štopericu, a to će ti biti 11. dan nakon transfera. Ja sam obično betu privatno vadila, uvijek će trebat onda 2 uputnice jer svi inzistiraju da se beta barem 2x vadi, a bila sam odustala od VV-a jer se tamo neko vrijeme kontinuirano kvario aparat za betu pa je čas radio, čas nije - mene 2x strefilo da na dan bete nije radio i produžavalo mi je agoniju. Mislim da su ga sad popravili, to je bilo aktualno tamo u 2006.-toj oko proljeća, mislim.