Hej LO, puno vibrica da se embrijići lijepo razvijaju
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Hej LO, puno vibrica da se embrijići lijepo razvijaju
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
LO~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ponedjeljak
Tia~~~~~~~~~~~~~~~~~~za folikuliće
~~~~~~~~~~~~svima kojima treba![]()
Dobro jutro hrabre moje cure, evo jedna lipa topla, uživajte
![]()
Hvala na kavi. Baš treba u ovo hladno jutro.
Lo za blastice ~~~~~~~~~~~~
Svima![]()
LO niš se ne brini, pa od 7 lijepih embrija mora nešta biti, a i bit će, držim fige
LO~~~~~~~~~~~~~~~~~
petrili, hvala za odličnu kavicuDugo te nije bilo, ali najvažnije je da ti mogu slati ~~~~~~~~ za + nakon uspješnog transfera.
LO, ne brini za ponedjeljak, vjerojatnost da pođe po zlu je previše mala zato dobro raspoloženje i od mene puno ~~~~~~~~~ za uspješan et
Cure samo da vas pozdravim i pošaljemi puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Draga tiki_a, ja bih voljela da sam još trudnica, ali mene smo odžalovali 21.09 u 8 tj. kiretaža, sigurno si zaboravilatiki_a prvotno napisa
![]()
bok svima![]()
LO, zelim ti puno srece u pon i da sve protekne u najboljem redu pa da se ubrzo veselimo![]()
A ja danas, od svih potencijalno mogucih simptoma, dobila upravo onaj koji je specifican za PMS :/ . Nervozna sam od samog jutra, uopce ne znam sto mi je, osjecam ko da sam ustekana na struju. A sve ostalo i dalje nista, sad vise ni trbuh ne boli, cicke samo na dodir malo strecnu i to je to. Nevjerojatan mi je ovaj ciklus tako da se uopce nekako ne nadam.
Sve vas pusam i zelim vam predivan i opusteni vikend
rebeca, neznam kako, ali ja to stvarno nisam znalaMoram priznati da uvijek kad napišem riječ trudnica da se malo uplašim da ne pogriješim.
rebeca da slijedeći puta bude uspješno~~~~~~
Ljiljane moj bijeli, pokušaj ne mislit previše o simptomima, ja vibram da bude plusić~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tiki, suborko moja kako si mi ti, šta se kod tebe dešava?
tiki_,![]()
![]()
bijeli ljiljan, ja sam imala iste takve simptome, normalno sve kao u pms, kao da trebam sad dobiti. I onda sam skužila da su se ti simptomi malo odužili, bez veze sam kupila testić kad ono + :shock:, tako i želim i tebi od![]()
![]()
Evo prijavljujem se u 'šmrkalice', danas mi je prvi dan druženja sa sprejem Suprefact, a sutra krećem na injekcije.![]()
Svim čekalicama...želim puno puno sreće![]()
LO~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ponedjeljak.Nemoj da te bude strah. Od tolikih JS mora nekaj pozitivno ispasti. Mislim na + za kojih dva tjedna. Veliki pozitivan plus!!!
Tia~~~~~~~~~~~~~~~~~~za folikuliće :D
bijeli ljiljan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu u pon. Hoćeš li sama napraviti koji test iz apoteke ili ćeš se strpiti? Pitam jer mene muči taj problem!
I svima ostalima koje nisam navela ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
petrili, bijeli ljiljan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
LO ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vjerujem da ćeš u ponedjeljak čuti lijepe vijesti
zeljka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno
curice, veliko vam hvala na vibrama![]()
Maya ZG, necu raditi testic, nekako su mi mrskikad nikako da daju plus pa onda zujim u taj testic i jos se na kraju pitam da mozda nije neispravan
. Ovaj puta radim samo betu, ona mi je najsigurnija
I moja gospođa stigla jučer točno u 22,50 zvala sam dr.A i rekao mi da krećemo u Ponedjeljak :D
petrili, bijeli ljiljan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
LO ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vjerujem da ćeš u ponedjeljak čuti lijepe vijesti
zeljka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno
Tia~~~~~~~~~~~~~~~~~~za folikuliće
i svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snjezana, jako mi je zao, drzi se![]()
LO ~~~~~~~~~~~~~~~ ya lijepe vijesti u ponedjeljak!
bijeli ljiljan, podržavam te da ne radiš test, najbolje je samo raditi betu...da bude velika~~~~~~~~~+
Snježana,.
LO i ostale cure u postupku ~~~~!
evo danas mi vračene dvije js.Sada čekamo duuugih,predugih 16 dana.
Skandy, za betu vaditi ti je dosta 11 dana nakon transfera, računajući transfer kao nulti, ako ne možeš izdržat. U svakom slučaju je dosta 14, to je onako najčešća brojka koju doktori spominju. Sretno!
Sretno skandy![]()
Sretno svima!
petrili,bijeli ljiljan~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno cure!! Za velike Bete!!![]()
Svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i velika![]()
Ina33 ako je to točno da je za betu dosta 11 dana računajući transfer kao nulti onda bi ja mogla i u petak 2.11. a ne u ponedjeljak 5.11. kako su mi napisali. A kaj ovi hormoni (Choragon) koji ću dobiti 30.10. ne utiču na taj nalaz? I u tom slučaju bi trebala onda dvije uputnice za betu ako bi vadila recimo i u petak i u ponedjeljak???
Kako to opće ide s uputnicama kad se vadi par dana za redom da se vidi jel se povećava? Jel to sve na istu uputnicu?
Kaj da se nacrtam u petak na VV i velim da Ina na forumu veli da se moze vaditi jedanaesti dan????
![]()
E, utiče, utiče, ti ne smiješ, ali samo na VV-u od svih klinika koje ja znam na području ex Juge dobivaju choragoni nakon transfera, tako da na VV-u ja ipak preporučam pričekat 14 dana. Ako je skandy negdje drugo i ne prima choragon nakon transfera onda može 14 dana nakon što je primila štopericu, a to će ti biti 11. dan nakon transfera. Ja sam obično betu privatno vadila, uvijek će trebat onda 2 uputnice jer svi inzistiraju da se beta barem 2x vadi, a bila sam odustala od VV-a jer se tamo neko vrijeme kontinuirano kvario aparat za betu pa je čas radio, čas nije - mene 2x strefilo da na dan bete nije radio i produžavalo mi je agoniju. Mislim da su ga sad popravili, to je bilo aktualno tamo u 2006.-toj oko proljeća, mislim.Maya ZG prvotno napisa
Moderatorice, ispričavam se - zaboravila sam opet da je ovo odbrojavanje i ne smije se odgovarati na pitanja.
Juterko svima![]()
Evo stiže topla, danas je novi dan.
Svim curama šaljem velike ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, kome za šta treba![]()
Bijeli ljiljan, mu, Fani, vibram za vaše pozitivne bete do neba i nazad
~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~
petrili, fiiina kavica i dostojna zamjena ZO i mene u kuhanju![]()
petrili, za veliki plus~~~~~~
Cure, nedjeljni pozdrav svima![]()
Jutreko svima. Baš dobro dođe ovaj jedan sat spavanja duže.
Svima ~~~~~~~~~~~
jutreko drage moje!
vidim svašta se tu događalo....pa da ne nabrajam poimenice svima šaljem
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i hvala vam na utješnim riječima![]()
svim cekalicama bete zelim puno strpljenja i saljem vibre
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Samo kratko budući da me familija okupirala cijeli vikend.
Večeras štoperica i u utorak punkcija, ovog puta malo ubrzano budući da će to biti 11 dc
Listica negdje sutra nakon posla!
Petrili moja, vratila se ti u akciju. Baš mi je drago. Vibriram za tebe i sve ostale čekalice bete.
Jesam, jesam znaš mene. Ovaj put uz femaru samo jedna JS, ali se nadam pozitivnom ishodu![]()
šaljem svima puno pozitiven vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D![]()
Danas krećem s injekcijama :shock:
Bravo Zeljka :D :D :D
Za sve u akciji :D , za sve čekalice da čim prije krenu u akciju. Od jučer sam u novom ciklusu, a u subotu ćemo vidjeti idemo li po 7. sreću i smrzliće već u ovom ciklusu.