Citiraj Lutonjica prvotno napisa
ja sam isto ili stalno smanjivala klimu, ili čak otvarala prozor.
i onda se skuhaš zadnju noć.

ja sam se tu prvu noć nakon carskog samo tresla od zime, u nekom trenu mi nije bilo ni jasno da li mi je hladno ili ne...a onda sam idućih dana stalno spuštala temperaturu i bila samo u spavaćici, bez čarapa, kuhala se. prije nego mi je dijete stiglo iz izolacije, pedijatar je opako digao temperaturu uz komentar kako je to puno prehladno za dijete. doma smo baš o tom malo pričali s patronažnom, žena je i inače ok, rekla je kak je jedino baš nakon samog poroda bitna malo viša temperatura za bebe, kasnije ne treba pretjerivati.

sad svako malo slušam dušebrižnike kak će mi se dijete smrznut (čak i ljeti), ali me ne dira. primjetila sam da meni nakon poroda pašu još niže temperature no prije, sad ja spuštam, mm diže jer mu prehladno (prije je stalno govorio da će zakuhat od vrućine, meni je bilo hladnije).

nedavno mi je jedna cura spomenula slučaj frendice u tom privatnom rodilištu, ništa lijepo, da joj je frendica ljuta jako itd..ja u pravilu nemam ništa protiv konkurencije, mislim da to ne škodi, ali da mi se sviđa ono što čujem, ne sviđa mi se.osim toga, u veoma bliskom krugu obitelji sam vidjela kako je dotični doktor ženu slao na bespotrebnu operaciju, naplaćivao joj neke astronomski skupe hormonalne terapije, preglede....ona je i dalje išla kod njega, ja ne bih ni nakon prvog puta. svi imamo pravo izbora.

eh da, meni je sestra na ctg-u spomenula kak sad neki doktori sve ranije šalju trudnice na ctg, kao od 36. tjedna pod redovno, bez potrebe, a neki već i od 34. tjedna, nikom jasno zašto, ona napravi jer dođu s uputnicom..