bilo bi ti pametno uzeti i japanke ili neke natikače za vodu, za tuširanje. meni je to bilo super - u sobi i za laufanje kaj treba imala sam papuče, za pod tuš japanke. vele da je poželjno zbog gljivica. e sad...
ja sam dijelila kupaonu s drugom sobom, tak da...
dođeš tam, ak imaš klistir i brijanje, to ti je sve u istoj prostoriji, samo klizna vrata ti dijele wc, tak da su stvari zapravo uvijek s tobom. sve ti je na jednom stolu ili stolcu, kad sve obaviš kaj treba tam, ideš u rađaonu i sestra sve nosi za tobom.
nemoj se brinuti, nema veze kolko ti je velika torba - ja sam imala čuda spakirana u veću torbu, manji nes i torbu s kojom sam zapravo došla na pregled, i sve je bilo ok.
u rađaoni smiješ imati i čarape, ovisno kak je tebi ugodnije i dal ti je zima bez njih.

ne znam kakva su vam mišljenja za izdajalicu, nekima uopće ne treba, blago njima!
ali mene je spasila - nisam se mogla izdajati ručno kad sam nosila malom svoje mlijeko dok je bil na fototerapiji (i onda kad mi ga nisu vadili za dojenje...)
iako je opće mišljenje da ih u vž rodilištu ima i da ih svaka rodilja dobije nije baš tak - ja sam morala imati svoju.
a i nedavno mi je jedna primalja rekla da je u praksi bolje da rodilje koje ju imaju ili ju misle imati ipak donesu sa sobom.
evo, čisto za informaciju, iako se većinom može i bez nje.
neki bi rekli uvijek!