-
ne baš tako sjajno iskustvo...
evo iako se do sada nisam upuštala u razgovore na ovu temu jednostavno moram odgovoriti...
porod na stolčiću je bila i moja želja...dapače stajao mi je cijelo vrijeme na raspolaganju,ali ja jednostavno nisam bila kandidat za to,porod je bio jako jako bolan,dobila sam hrpu injekcija,infuzije,dripa,epiduralnu i nema sto sve ne,na kraju sam dobro i prosla...
nakon tako groznog poroda je usljedila moja noćna mora...zvana sestre i čistačice!!!!
za sestre na odjelu za novorođenčad nemam riječi,strava i uzas!
mlade su ajde i dobre,ali sto god one napravile stare se deru na njih!!!
a o higijeni i da ne pričam...bilo bi mi bolje da sam na kolodvoru spavala nego u njihovim sobama...
cistacica se pojavila svega dva puta za vrijeme mog boravka i ocistila,to sto dođe isprazniti kantu ne brojim,ako na putu do te kante naiđe na krvavi pod a ne padne joj na pamet da ga pocisti!
pripremite sa na uzasne uvjete sto se toga tice,i ni slucajno ne pitajte nista mlade sestre,pogotovo ono sto se od njih ne ocekuje jadnih da znaju,jer u tom slucaju ce one morati probuditi staru sestru da je pitaju...pa ce jadne dobiti jezikovu juhu i to pred vama kao svjedokom.
bebu dodju presvuci dva puta dnevno,navecer je okupaju,sa istom kremom mažu guzu svim bebama koje se nalaze u sobi,bez pranja ruku,ma da se naježiš!!!
mala smrdljiva soba,i sto ti znaci taj wc u sobi kad je toliko krvav i prljav da ti muka otići u njega...ma gdje mi je bila glava,da sam samo znala!!! :?
ponijela bi pet litara domestosa sa sobom.
i ja sam bila ponesena divnim pricama ima ovo,ima ono!!
iz drugog grada dosla na porod koji je bio kriminalan,izmrcvarena,izrezana...uf kad se samo sjetim,da sam morala jedan dan duze ostati preselili bi me na psihijatriju!!! :shock:
i pitam se sad dali sam ja sve to umislila,da li sam ja bila takav pehist pa se samo meni to dogodilo,ili i vama nesto tamo smrdi... :? vise nikada u varaždin...
stolčić???ne hvala!!! ovakav porod sam mogla imati bilo gdje,
soba za posjete???da sam mogla doci do nje!!!jedva sam skupila snage i jedan dan vidjela supruga!
i da moram napomenuti u rađaoni dok sam umirala od bolova kada je i moj suprug pukao jer te nitko ne šljivi 5 % rekli su nam da je eto to tako kad je on htjeo biti samnom da kaj će nam tko drugi,on je tu za mene,ne trebam nikoga..halo a doktora mozda :? ???ma gdje ste to vidjeli??? :shock:
meni su se tada minute cinile vječnost dok nisam pocela toliko jaukati i zavijati da je morao doći jer sam plašila druge rodilje!!!zamisli!!!
fuj...uzas...nikada vise!!!
tako je sve bilo lijepo na tečaju,tako su mi zamazali oči!!!
ili sam ja jedina imala toliki peh da ne ponesem niti jedno pozitivno iskustvo iz rodilista sto se uvjeta i osoblja tiče.
ako ikada ostanem opet trudna...tamo ne idem,vec sam odlucila idem u graz!!!ako ne budem toliki pehist pa i tamo bude svega!
nadam se da nisam nikoga prestrasila...jer ja sam usla nasmijana i naivna...a izasla nasmijana samo zato sto konacno idem iz toga pakla i sto moj suprug u naručju nosi našu najveću sreću na svijetu
.
moj savjet vam je da ne vodite supruga na porod,vec najvećeg
,najbahatijeg
i najbezobraznijeg
prijatelja ili rođaka koji ce im uliti strah u kosti i izboriti se za vas u trenutku kada vi niste u mogucnosti!
i neka vas taj isti po mogucnosti ne obrijani
stokilas i dvometras posjecuje par puta na dan!!!
ili krenite sa par tisuca kuna na porod pa ih onaku usput djelite...nisam probala...mozda pali!!!
kako god bilo sretno vam
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma