-
romance, i meni je stvarno žao da si imala tako negativno iskustvo.
Ja sam rodila u VŽ prije 11 dana i mogu reći da sam prezadovoljna kako porodom tako i smještajem i osobljem. U usporedbi s Merkurom od prije 2,5 godine osjećala sam se kao u hotelu.
Isto tako mogu potpisati stellu32 i Anitu i reći da prirodan porod zaista boli, ali poslije toga osjećala sam se potpuno preporođeno... Prvi porod mi je bio totalna trauma i sad sam se izlječila. Tko god me vidio poslije poroda, ne može se načuditi kako sam psihički i fizički izvrsno.
Što se tiče čistačica i sestara mogu samo potpisati stellu32 - ja nisam imala niti jedno negativno iskustvo. Bebu sam sama presvlačila kada sam htjela, svi se trude oko dojenja, a i prostor je stvarno uredan i lijepo uređen. Što god sam trebala, pitala, tražila - sve sam dobila uz smiješak. Čak sam htjela saznati koju krvnu grupu mi ima curka, a nalazi još nisu bili gotovi (otpustili su nas nakon 48 sati) pa mi je sestra dala broj telefona, rekla kad je ona dežurna i da ju nazovem, a ona će saznati rezultate (i stvarno mi je saznala)!
Mislim da je samo važno jasno reći što želiš i očekuješ (npr. imati pisani plan poroda) i ljubazno tražiti da to dobiješ. U usporedbi s ostalim rodilištima mislim da je ovdje najveća vjerojatnost da imaš lijep i ispunjavajući porod, ali moraš reći što želiš inače ide aktivno vođenje poroda od strane liječnika.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma