-
romance, baš mi je žao da si imala takvo iskustvo. Ja isto nisam imala sreću da rodim prirodno pa mi je još beba bila nekih 10 sati odvojena od mene... i još sam tužna zbog toga. S druge strane, imala sam sreću da sretnem i neke divne ljude i da ponesem i puno lijepog sjećanja na Varaždin. Ali sigurno je da su ti šanse za to manje čim porod nije bio kakav si želiš. Ja si nekako mislim da za ženu koja je nakon poroda 'preporođena', sretna i nasmijana boravak u rodilištu nije isti kao za onu koja baš nije lijepo prošla. Ako si nakon poroda ranjiva, ne samo da ćeš prije primjetiti više negativnih stvari, nego ćeš i po nekom zakonu svemira lako na sebe privući još negativnih iskustava. I vjerujem da je zbog toga tvoj doživljaj takav kakav je. Lako je upasti u zamku i zbog tvog negativnog posta zaključiti da si ti jedna negativna osoba koje je tamo išla sa prikrivenim negativnim stavom pa joj se zato tako i desilo.
Ja zbog svog iskustva imam potrebu malo 'obraniti' Varaždinsko rodilište, ali nikako to ne želim staviti ispred prave žene da želi, očekuje i zahtijeva više.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma