Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Povraćanje

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Povraćanje

Bok cure (i dečki ).

Zadnjih 3 tjedna imam problem koji nisam imala nikada u životu. Povraćam. I to baš onako za ozbiljno. Počelo je jedan dan rano ujutro i taj dan sam cijeli rigala. Drugi dan sam bila ok i išla na posao. Nakon par dana sam opet rigala dva dana za redom, ali samo ujutro natašte jednom i ostatak dana opet sve ok.
    Nakon par dana sam provela cijelu noć nad školjkom i tu noć mi je bilo baš slabo tako da sam se jedva dizala iz kreveta. Ujutro opet kao da se ništa nije dogodilo, otišla sam na posao.
    Jučer nako ručka opet ista stvar, mučnina, povraćanje. Nakon večere isto.
    Ne mogu povezati s nijednom određenom vrstom hrane, niti s hranom uopće jer mi se događalo i da natašte rigam, ali nakon obroka je gore jer mi teško padne na želudac.
    U međuvremenu me i žgaravica ulovi.
    Nije mi jasno što mi je jer mi to ne liči na virozu, a definitivno znam da nisam ni trudna. Ne pijem nikakve ljekove...
    Jedino što mi je zadnjih mjesec dana malo stresnija situacija na poslu, ali ništa strašno, čak mi i paše da se nešto događa.

Eto. Ne da mi se ići kod gastroenterologa, ali mi se čini da ću morati jer to nikako da prođe.

Ima li tko sličnih iskustava?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

moja rođakinja je prije dvije godine imala sličnih problema kao i ti. 2 dana povračanje pa dva dana super, pa opet tako danima. Otišla je na gastro i objasnili su joj da joj se zbog stresa (udala se, promijenila grad, posao...), "probudio" čir na želucu. Pokušala je sa nekakvim lijekovima ali joj ništa nije pomoglo dok nije otišla kod homeopata, i onda... kao da se ništa nije desilo. Kreni na pregled, nije ugodan ali....

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Joj, znam da nije. Zato mi se i ne da. A i nemam baš sad vremena baš zbog posla. Ali hvala ti na info.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •