Ajme, kao da čitam svoje probleme. Mi smo isključivo dojili nekih tjedan dana nakon čega sam ja dobila temp. ali nismo odustali. Problem je bio što mi je mali bio lijen i brzo bi zaspao, znao je spavati po 7 sati bez da je jeo, ja bi se u međuvremenu bjesomučno izdajala bilo mlijeka ili ne. Nakon nekoliko dana tako dugog spavanja otišli smo na pregled kod dr. koja je rekla da on vjerojatno spava toliko jer je gladan. E ... tad smo na žalost prešli na adaptirano. Mali kao da se ponovno rodio i to mi je bilo toliko frustrirajuće da sam znala satima plakati. No svejedno nisam odustajala od dojenja, davala bi mu na svaki zahtjev ( a to je znalo biti jaaako često i jaaako dugo; svakih pola sata-sat, bio je 24/7 na cici i opet bi plakao. Zvala sam SOS za dojenje i primila odlične savjete, mijenjala sam položaje ali mom malcu ni to nije bilo dovoljno i opet bi popio dosta adapt. Onda sam ja pala u očaj i jedno vrijeme skoro odustala od dojenja i izdajanja ali nakon par dana se trgnula i krenula opet s dojenjem na zahtjev, izdajanjem nakon svakog dojenja i evo idemo lagano prema boljem. Sad mali ima 6 tjedana i dnevno popije najviše 450 ml adapt.