Prije nego postavim pitanje, htjela bih se zahvaliti svim dragim Rodama koje su me savjetovale kroz trudnoću i učinile mi taj period izolacije lakšim i ljepšim i što su mi svojim znanjem omogučile da dojim svoga lutka i da se u vćini stvari znam postaviti i da znam za mjesto na koje se uvijek mogu obratiti.
Dakle, danas nam je 19 dan, rođeni smo na Carski rez s 3900. Ne znam kilažu na koju je moj lčutak pao, ali znam da smo iz bolnice izišli s 3690.
Prije deset dana patronažna ga je vagala i imao je 3840, a danas 10 dana poslije ima 4070. akle, za 10 dana dobio je 230 gr. Meni se čini da je to premalo i srce mi se para.
Stalno ga dojim, na zahtjev, ne plače poslije podoja, zadovoljna je i mirna beba. Ima uredne stolice (3 i više), pomokrenih i do 6 i pojede cijelu ciku po podoju. Ako je ne pojede ista se nudi unutar 2-3 sata. Ova druga se puni u to vrijeme ili se malo opusti izdajanjem.
Drage cure, ne vjerujem da do prvog pregleda može nabildati još 800 gr, a to je za 12 dana da bi kilaža bila zadovoljavajuća. Sve frendice koje znam imaju klince koji su dobili barem kilu do prvog pregleda.
Računa li se dobitak od porođajne težine (3900) ili od otpusne težine (3690)?
Puno hvala,
mel.