Pokazuje rezultate 1 do 50 od 205

Tema: Putar štangice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

radila po receptu (pola smjese), stavila umjesto bijelog brašna crno da crnije ne može biti (1600) i suhu germu (jedan paketić) stavila u pekač na program za tijesto koji ga je mijesio sat i pol i tijesto je bilo diiiiivno kad je bilo gotovo, nakon toga odmah oblikovala štangice, u pećnicu na 50 još 30 min , pa dok se pećnica ugrijala na 180, zarezala ih i namazala s mješavinom žumanjka i malo jogurta i na 20min u pećnicu - reakcija - ZA BOGA MILOGA!!!!!! PA JA SAM MISLILA DA TAKAV NEKTAR BOŽJI NE MOŽE BITI STVOREN BEZ ADITIVA - to je nešto najfinije na svijetu - micek smazao jednu (a jeo 5min prije toga), moj tata, koji je inače totalni hejter tijesta svake vrste - pojeo dvije - linda, bog te blagoslovio i obdario te mnogim dobrima - hahahaha - štangice mi um zamračile!!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj silverinne prvotno napisa Vidi poruku
    reakcija - ZA BOGA MILOGA!!!!!! PA JA SAM MISLILA DA TAKAV NEKTAR BOŽJI NE MOŽE BITI STVOREN BEZ ADITIVA - to je nešto najfinije na svijetu - linda, bog te blagoslovio i obdario te mnogim dobrima - hahahaha - štangice mi um zamračile!!

Potpis na ovo

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj silverinne prvotno napisa Vidi poruku
    ZA BOGA MILOGA!!!!!! PA JA SAM MISLILA DA TAKAV NEKTAR BOŽJI NE MOŽE BITI STVOREN BEZ ADITIVA - to je nešto najfinije na svijetu - micek smazao jednu (a jeo 5min prije toga), moj tata, koji je inače totalni hejter tijesta svake vrste - pojeo dvije - linda, bog te blagoslovio i obdario te mnogim dobrima - hahahaha - štangice mi um zamračile!!
    Nakon ovoga mi ne preostaje ništa drugo nego da ih i ja probam napraviti

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako ne možete da trgovine, možda je dan za ovaj recept.

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ne možete da trgovine, možda je dan za ovaj recept.
    Nagovorila si me!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •