Mama Nataša, nemoš fulat i kad bi htjela, (jedino ako te netko ometao iza leđa dok si se bavila pekačem, ha? ) tijesto ispadne savršeno bez pekača, a mogu misliti koliko je lakše s njim!
Ja sam dodala još 2dl mlijeka jer mi je ručno bilo teško obuhvatiti tu količinu brašna, a revnim klofanjem u kombinaciji s mikserom stvarno se savršeno izradilo.
Večeras ću ih raditi ponovno jer imamo goste, jedino ću ih raditi malo sitnije (recimo da ih u konačnici umjesto 30 dobijem 36) i ostavljat ću veći razmak između njih (npr. 3 reda po 6 kom.) pa će mi to biti količina ravnomjerno raspoređena u dvije crne protve od pećnice.

Ako se budete držale mojih nametljivih sugestija uzmite u obzir da radim ručno i dodajem 2dl tekućine više (ako to što znači) a inače se ostalog držim do u najsitnijeg detalja - uključujući dizanje u pećnici na 50 stupnjeva točno 20 minuta. 8)

Eh, da, premazujem jajetom razrijeđenim s malo mlijeka. I ono što nisam napravila, a vidim da sam trebala, je tanko namazati protvu maslacem (mislila sam da je tijesto dovoljno masno - nije - malo su se teže vadile).

Jesi ponosna na mene, Linda? 8)