Draga Babyface,
tako mi je drago (ali ne doslovno) da se još netko našao u toj glupoj situaciji.. MM svaki dan druga priča.. čas me voli do neba i sve će se promijeniti, čas me mrzi i prijeti svakakvim gadarijama.. mislim jednostavno imam dojam da ću ja izluduiti skroz i jednostavno pobrat klinca i nestati iz vidokruga. On UOPĆE ne shvaća ništa od onoga što ja govorim.. pokušavam objasniti na fino, je li , kako bi sve prošlo što bezbolnije, ali nazirem da će njegova prava narav kad tad iskočiti... a onda jao si ga meni. Mislim da u najgorem (realnom) scenariju ne bi prezao od toga da se posluži malim u svoje svrhe.. Čak dapače, kako zna da je to jedino do čega mi je stalo, mislim da će to raditi najviše problema. S malim imam jako lijepi odnos, ali se stvarno bojim kako će to ispasti... Pročitala sam sve tekstove koji se time bave i nešto mi je jasnije, ali svejedno...Koliko si ti unaprijed rekla da odlaziš? Koliko dugo ti je trebalo da se jednostavno pokupiš? Jel te bilo strah šta će tebi i djeci... ono doć u vrtić ili školu i uzeti ti dijete a da ti ni ne znaš?
Zahvalna na detaljima i potpori