Results 1 to 6 of 6

Thread: hitno tražim pouch!

Roza's Avatar

Default hitno tražim pouch!

hitno tražim pouch, a nemam vremena pretraživati sve ove topice i googlati. dakle, gdje da ga kupim a da ne čekam mjesec dana na isporuku?
    jel ima kakvih homemade, koga preporučate?
    please, fakat mi je hitno. u petak idem na more - a pouch mi treba prije toga!

ms. ivy's Avatar

obrisala sam postove koji se odnose na burzu.

roza, jel znas sivati? ili mozda imas nekoga tko zna sivati? sivanje poucha je toliko jednostavno, (a traje ravno 10 minuta) da ga nema smisla kupovati. evo ako se odlucis:
    http://www.ida.net/users/stace/sling.html

Prodaje ti Majuška!

Roza's Avatar

da ne bi bilo zabune, pogledala sam sve na forumskoj burzi i to mi ne odgovara. dakle, tražim dućan ili internet shop ili nešto slično gdje mogu kupiti pouch.
    šivati ne znam....

Ivana B-G's Avatar

imas li mozda maramu? ja imam duuugacku, i nakon sto sam dugo trazila i gledala gdje da kupim pouch sam skuzila da se i marama moze tako svezati! ako imas dugu (kao ja) uzmes ju duplo, ako imas kratku onda je samo tako stavis preko jednog ramena i svezes ju crvstim cvorom u visini kuka (ili malo vislje) tako da jedva nekako mozes ugurati klinca u maramu. zatim cvor povuces prema prsima, rasiris dio marame koji ti ide preko ramena, uzmes klinca strpas ga unutra i rasiris maramu ispod guze. (koji opis ) to je to. jednostavno je i sluzi svrsi. bas nemam slike sa svojim sinom, ali funkcionira jako dobro!

ne znam dali sam ti s tim pomogla.