Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Bljuckanje - do kada???

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Bljuckanje - do kada???

Unaprijed se idpričavam ako tema već postoji - ne radi pretražnik.
    Dakle, svi već znamo sve o bljuckanju - količini, učestalosti, refluksu itd, itd.
    Mene zanima - do kada? Čekala samda navrši 3 mjeseca, pa 4, pa 5... a ona još uvijek bljucka. Već sam luda.
    Do kada su baša djeca bljuckala?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Neće te utješiti no H ima 16 mjeseci i još uvijek ponekad bljucka. Nije to učestalo ko prije, jer ona je stvarno puno bljuckala, no desi se. Eto i ja se pitam do kada.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

mi prestali s 5 i evo nas ponovo s 11

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Daniel je bljuckao negdje do 9-10 mj.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Moja je s 3 mjeseca naglo pocela sve manje bljuckati i na kraju je prestala.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ali ja vam to ne mogu opisati. Ona kad pojede ja ju moram poooolako, oprezno dignuti na rame. Čim podrigne ODMAH ju spustiti na ravno i onda ju obložiti sa svih strana gazicama da ne zabljuva svu robu. Aku ju dignem u krilo ili šetamo mokri smo u roku sekunde i ja i ona, a uglavnom i pod. Grozno je to kad ne možeš s djeteton normalno rukovat jer ona izbaci cijeli obrok van iz sebe. Ljudi ju se boje uzeti u ruke da ih ne zbljuva. (Možda to i nije tako loša stvar, bar ju nedave previše )

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Nama je tako bilo neka dva tjedna. Dobro, ne bas tako, ipak je malo manje bljuckala, ali nisam ju smjela naglo pomicati.
    Zelim vam da se sto prije odbljuckate.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kad sam ja kukala pedijatrici da Matija izbune sve što je pojeo zamolila me da kad odem kući uzmem 10-20ml mleka u bočicu i da prospem to na parket (kod nas parket, kod vas možda neka druga površina za bljuckajuću regiju) sa visine sa koje se obično on izbljucka. To što sam ja prosula napravilo je možda i veću fleku nego što on povrati tako d ame je time smirila. znači, definitivno ne izbljuju ceo obrok

A potvrda za to je i njegov brat blizanac koji je dva puta bukvalno povratio ceo obrok i to u starosti od 2 meseca iz ležećeg položaja i u radijusu od 2m. Mleka je bilo po celoj sobi. Oba puta nije podrignuo dovoljno pa ga je mučio stomačić i ma koliko ga mi dizali i lupkali nije uspevao da podrigne. Na kraju je sve povratio i dobio novu turu mleka.

Inače, nama je (Matiji) bljuckanje prestalo kad je počeo da ručka polusedeći. Hranila sam ih u početku nekih sat vremena pre vremena za obrok da ne bi bili puno gladni i halapljivi pa smo onda pomerali u određeno vreme i sve pet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •