-
bablje priče
Povodom toga što sam alergična na njih otvaram ovu temu...i baš me zanima uklapa li se u to i čaj od mente.Naime,kažu da ako se pije smanjuje količinu mlijeka...iako mislim da to nije istina uvijek postoji sumnja kad je u pitanju najbolje za svoje dijete...pa javite se i napišite što su vama vaše mame,babe,tetke....savjetovale...posebno me zanima ovo sa mentom......
-
mislim da je ovo za mentu točno...no, opet, vjerujem, da od jedne šalice dnevno nemreš presušit
-
Gle
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=238&Show=1483
Biljke ako se uzimaju kao lijekovi ponekad mogu imati utjecaja na dojenje, međutim, u ovim našim "prehrambenim" dozama neće naškoditi.
-
zanimljiv je članak o biljkama...ma prehladjena sam pa popijem tu i tamo šalicu mente a inače beba mi ima dva i po mjeseca...dojim je stalno....svakako hvala na odgovorima....znači ipak...je istina za mentu...
-
Ma od tih par šalica neće ništa biti. Tim više što ovi čajevi koje mi pijemo obično i nisu jako blizu originalnim pripravcima od biljaka.
-
Ma menta koju ja pijem je domaća iz mog vrta...iako mislim da to nema neke veze nego da je količina bitnija... tako da sam se danas ipak prebacila na čaj od šipka jer sam ozbiljno prehladjena i grlo me zeza a treba mi tekućine....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma