Sve je krenulo postupno... htjela sam promjeniti samo jastuke... pa dodati neke spužve obučene... pa sam skužila da je nakon što je naš teški frend prespavao na garnituri par noći... nešto udubljeno iii malo sam htjela pogledati kaj je to sve unutra... pa sam se zanijela... malo rasparala, pa malo više... pa vidjela da su unutra opruge, spužve... materijal sam uništila u tom zanosu i eto sad.... moram sve mjenjati. Mislim, ionako bi to radili uskoro... ali ne baš danas, sutra.... Kupili bi novu garnituru da nam nije tako drag taj rattan koji garnituru okružuje.
Gosti iz druge države mi dolaze krajem tjedna...., a sredinom slijedećeg mi kćerkica slavi rođkas... a garnitura izgleda kao da su provalnici tražili neko blago u njoj... 3 tapetara iz vg koja sam zvala ne mogu uopće uzeti posao u slijedećih 10 dana i eto, okušat ću se u tapetarstvu.
![]()
![]()
Naručila sam nove spužve (deblje, čvršće i kvalitetnije od ovih) po mjeri da mi izrežu.... materijal ću kupiti i sama sašiti, ne izgleda komplicirano.Tapetarski alat za klamanje materijala imam. I eto... krećem za koji dan kad stignu te spužve. Sa šivanjem krećem danas ili sutra. Od materijala mi se sviđa samo jedan tapetarski debeli lan.... tamno smeđe boje (inače volim boje, ali bit će kontrasta sa drugim elementima).. što će sa nekim ostatkom bež djela (jastuci, pozadina...) biti ok.
Ima li tko kakve ideje, bitne napomene, iskustva prije nego započnemo?
:D