[quote="mama courage"]pa i prije boce i adaptiranog je sigurno bilo majki tj. djece koja nisu dojena, nego se na druge načine prehranjivalo, bilo mlijekom drugih majki ili nekim nadomjestkom... a neka su djeca i umirala od gladi.

mislim da griješite što na topicima gdje majke pričaju o svojim iskustvima svako malo agresivno bombardirate svakojakim linkovima o tome kako je proizvođačima adaptiranog samo do profita i o azijskim primjerima. sve napisano na tim linkovima i je istinito i za osudu, al nabacivati to svako malo nekome na glavu koji je dijete (iz kojeg god razloga) prehranjivao adaptiranim je po meni potpuno kontraproduktivno onome što želite postići.

Mislim da je mama courage sve rekla.
Ovo je sve otišlo predaleko, no nažalost ništa se nije pomaknulo s mrtve točke, jer mnoge još uvijek i dalje vrlo primitivno tupe po svome tvrdeći da je dojenje jedini način da dijete preživi, te ukoliko žena iz bilo kojeg razloga (po vama postoji samo neopravdani) to ne radi, nije zaslužila biti majkom i najbolje je da ubije dijete te sekunde jer ionako neće preživjeti zbog silnih bakterija koje će pokupiti od adaptiranog mlijeka.

Sve one priče o ženama u nerazvijenim zemljama čak nema smisla ni komentirati... jer ovdje se radi o nama...