zaboravila si dodati: drugo je nenormalno.AndrejaMa prvotno napisa
![]()
mgrubi - taj mi je link najviše prirastao srcu.ovo što veliš ima smisla, al ne mislim da taj tekst to želi reći, dapače, ja taj tekst tako ne doživljavam, nego upravo da ne smijem davati ad jer će mi dijete oboliti od ne znam koje bolesti....
recimo:
u cijelom tekstu nema govora o onome što ti pričaš ( i s čime se itekako mogu složiti)Postoji, također, peterostruki do osmostruki rizik razvijanja limfoma kod djece mlađe od 15 godina, a koja su hranjena dojenačkom formulom ili su dojena manje od šest mjeseci.
ako je tolika nužda, budi slobodna.Ali moram...
ja bih stvarno dala najdobronamjerniji savjet udruzi RODA, da ubuduće na ovakvim topicima samo odgovaraju osobe koje su educirane za davanje savjeta o dojenju, jer ne samo da imaju potrebno znanje, nego i potrebnu dozu respekta i osjećaja kako odgovarati na ponekad i nezahvalna pitanja i stavove (recimo leonisa, ako se ne varam), posebice onih koji nisu dojile (ne niječem da nas sve ne uhvati ponekad inat i prkos i da se osjećamo napadnute)... mislim da je tema dojenje isuviše ozbiljna da bi se prepucavali tko je više u pravu i tko je normalniji i požrtvovaniji, jer to nije način edukacije (o kojoj se ovdje tako često govori). ja sebi mogu dopustiti trabunjanja na ovu temu, jer ja nisam nitko u rodinoj hijerarhiji (još nisam), al ovi revnosne pristalice vam čine medvjeđu uslugu, ako razumijete što želim reći. fakat - najdobronamjernije.
![]()