mgrubi, hvala na odgovoru. cijenim to.

Citiraj MGrubi prvotno napisa
ali formula A zvuči tako ok, zašto bih (da citiram izjave koje sam čula): gnjavila malu i sebe , nek se bebica napapa, bitno je da je sita pa ne mogu sve mame dojiti
a šta te boli kiki za te žene ? što ste opsjednuti toliko s takvim osobama ? zbog tvog stava prema njima, ispaštaju i one koje ne razmišljaju tako i koje su si dale truda, al nisu uspjele i koje moraju pročitati iste te zastrašujuće članke, kao da im nije dovoljno već njihove muke.

ona koja se želi informirati, informirat će se, ona koja želi poslušat savjet (mada se prvo nije ni htjela informirati, jer nije ni znala da postoji druga strana priče), poslušat će ga i bez tih tendencioznih tekstova, a ona koja neće slušati, ta neće, pa makar napisali da se u ad nalazi ne znam koje smeće!

što mislite, statistički gledano, jel na ovaj portal dolaze (dovoljno je da kliknu vaš link) žene kao što si ih ti opisala ili žene koje žele znati ?

kaj nije da se to placa? ja mislim, da se mlijeko dojilja placa, bilo bi toga svega puuuno vise.
aha, money makes the world go round

pa one koje ne daju svojoj djeci ne mogu ni tuđoj, zar ne
mc...di ti je logika
pa da.. i koliki je postotak dojilja u hr? naspram onih koji ne doje?

mc piješ li ti mlijeko? u kavi??? i dr namirnicama
ne pijem mlijeko, ne pijem kavu.