-
mgrubi, mislim da se nećemo složiti (mada nismo ni toliko različite u razmišljanjima), jer žene o kojima ti pričaš ja osobno još uvijek svrstavam u one "koje žele znati" (a i ne znaju da žele znati). za sebe mogu reći da ne vjerujem u članke koje smo ovdje spominjali (pa upravo je rasprava na te članke pokazala njihove nedostatke, ponekad i očigledne netočnosti), al to je opet moje pravo.
cijenim tvoj angažman, kao uopće angazman roda i znam da nije lako (posebice kad ljekar kao neka najveća instanca progovori) i znam da se mora biti "militantan" (mada osobno ne volim tu insinuaciju, jer to se zna krpiti i feministkinjama da su radikalne i militantne) i uporan. već smo o tome raspravljali na drugim topicima, osobno mislim da bi se s manje zastrašivanja više postiglo (upravo grupi ljudi kojoj se obraćaš), a što bi tek bilo kad bi se tematici ad pristupilo ozbiljno i edukativno,(ne stimulativno! ako se razumije što hoću reći), a ne zastrašujući i krajnje negativno. u tom kontekstu ne mislim na davanje savjeta čija marka ad je najbolja (taj dio bi se dao preskočiti), nego recimo kao primjer: čišćenje bočica itd. mislim da bi ovakav pristup SVIM mamama tj. roditeljima pomogao i dao im osjećaj da njihovi problemi nisu nepoželjni na ovom forumu. mislim u konačnici da bi time vjerodostojnost roda samo porasla.
a i ja bih se onda mirne duše mogla učlaniti
zmaj - nije isto davati krv i davati mlijeko. jel si mislila jednom davati mlijeko ili jedno duže vrijeme ? ako je duže, moraš održavati proizvodnju mlijeka.naravno da osobi koja doji to nije problem, al ovdje se opet vraćamo na pitanje koliko ih uopće doji.
na ostalo ti odgovorim kad mi odgovoris na moje pitanje. inače nisam mlijekoljubac.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma